Lån 1000 kr trods RKI uden sikkerhed

Lån 1000 kr til lige det du står og mangler i slutningen af måneden. Har du haft en uforudset udgift kan det være, at du ikke har råd til mad i slutningen af måneden. Med et lån på 1000 kr kan du pludselig gå en tur i Netto og købe aftensmad i mange dage.

Du skal huske på, at du ikke skal betale SKAT at et lån så derfor vil du få det fulde beløb udbetalt. Du vil endda få fradrag i din SKAT for de renter du betaler på dit lån.

Hvad kan man egentlig få for 1000 kr?

For 1000 kr kan du betale for mad i rigtig mange dage. Man plejer at sige, at spaghetti med kødsovs til to personer koster cirka 50 kroner i Netto. Det vil sige, at 1000 kr giver dig mad til præcis 20 dage. Det er altså næsten en hel måneds madpenge du får hvis du låner tusinde kroner.

Hvis du vil undgå at få mange renter og gebyrer på dit lån på 1000 kr skal du betale pengene tilbage indenfor 30 dage. På den måde kan du få et relativt billigt lån til en rente på alt mellem 18-700% i rente.

Spar penge på 1000 kr lån i dag?

Der er mange måneder at du kan spare penge på et så lille lån. Der er risiko for at der kommer yderligere gebyrer på hvis du vælger at betale med girokort eller over PBS.

De fleste låneudbydere som Bonuslån tilbyder dig at tilføje et betalingskort til din aftale. På den måde går din faste rente fra 28% til 18% som er en stor forskel på hele 10%. Du kan også vælge at have få ratebetalinger i stedet for mange ratebetalinger.

Lån 1000 kr som 18, 19 eller 20 årig

Er du under 21 år er det generelt svært at låne penge i forhold til hvis du var 21. Men hos de partnere der er på denne liste kan du faktisk godt.

Det er nemlig partnere som betaler os penge hver gang vi sender dem en kunde. Derfor vil vi selvfølgelig gerne vise de helt rigtige partnere her på siden så vi er sikker på, at vi konverterer flest mulige kunder.

Som ung vil vi dog advare dig mod at bruge pengene på noget pjat. Brug i stedet pengene på ordentlig mad, husleje eller studiebøger.

Lån 1000 kr rentefrit trods RKI
Lån 1000 kr rentefrit trods RKI

Lån 1000 kr rentefrit trods RKI

Det er sjældent at du kan låne penge rentefrit trods RKI, men der er rent faktisk nogle partnere som tilbyder dette i begrænsede perioder. En af dem var Turbolån som i starten tilbød et rentefrit lån hvis blot du betalte pengene tilbage indenfor 30 dage. Det var en unik mulighed for lånetagere at låne penge gratis.

Der kom selvfølgelig lidt gebyrer på aftalen men dem kunne du nemt komme udenom hvis blot du betale din afdrag til tiden og at du tilføjede et betalingskort til din aftale.

Skulle banken til at sende dig faktura eller girokort vil det koste 39 kr i porto og det er relativt mange procenter af dit totale lån du ville bruge på gebyrer. Så hvis du kan, så tilføj altid et betalingskort til din aftale.

Kan man låne i 30 dage uden NemID?

En af de mest typiske spørgsmål vi får er, om man kan låne uden NemID i en kortere periode. Vores svar afhænger af dit lånebeløb, det totale tilbagebetalingsbeløb og dit statsborgerskab.

Er du dansk statsborger har du mulighed for at sende en manuel ansøgning til banken. Det du skal gøre er, at kontakte dem direkte og spørge om et lån. Så vil de sende dig nogle papirer som du skal printe og skrive under. Derefter sender du papirene via post til banken som så godkender eller afviser din ansøgning.

Denne process kan godt tage lang tid, være dyr i porto og generelt bare besværlig. Vi anbefaler altid, at du ansøger direkte via dit NemID da banken automatisk vil modtage dit samtykke til SKAT ved lånet, din kreditstatus og dine adresseoplysninger.

Denne process kan godt tage op til 30 dage at få godkendt så hvis du skal bruge 1000 kroner hurtigt skal du helt klart ansøge via NemID.