Lån 15000 kr trods RKI uden sikkerhed

15000 kr. Ja det er mange penge, som vil kunne række langt for de fleste, og vil kunne gøre nogle drømme til virkelighed. Desværre kan vi ikke alle vinde i Lotto, og få penge nok til alt hvad vi går, og drømmer om. Men det betyder ikke, at man skal stoppe med at drømme. Der er nemlig andre muligheder. Står du og mangler 15000 kr, så kan du eksempelvis vælge at låne pengene.

Det er et lån, som ikke er kæmpestort, og det er derfor en overskuelig sum penge, men det er stadig så mange penge, at det vil kunne ændre meget, og gøre nogle helt specielle drømme mulige. Her på siden kan du få nogle bud på, hvilke drømme 15000 kr kan gøre mulige, og du kan selvfølgelig også få nogle råd til, hvordan du kan få overskud i budgettet, og dermed gøre det muligt for dig selv at optage et lån på 15000 kr.

Drømmen om et bryllup til 15000 kr  

Går du og skal giftes og drømmer derfor om et bryllup som lever op til alle dine drømme. Ja så kan det godt være, at det ville være en god idé at låne 15000 kr. Det er nemlig sådan, at det kan være en dyr fornøjelse at holde et bryllup. Det skyldes, at alt jo koster penge, og derfor skal man regne både mad, lokation og meget mere med i budgettet. Også selvom I ønsker at holde et intimt bryllup i haven med lækker hjemmelavet mad, så er der stadig telte der skal lejes, stole og borde der skal pyntes og mad, til mange mennesker, der skal købes.

Det vil for mange være svært at skulle betale for et bryllup uden at have spinket og sparet i mange måneder. Derfor vælger mange at låne et mindre beløb, eksempelvis de 15000 kr, til at gøre drømmen mulig, og for ikke at skulle spare på den helt specielle dag det er, når man siger ja til hinanden, og foreviger kærligheden. 

Den store fodbolddrøm kan gøres mulig med et lån på 15000 kr

Et andet godt bud på hvordan mange fodboldinteresserede ville drømme om at bruge 15000 kr, ville være at kunne tage på en fodboldrejse. Der er rigtig mange danskere som sidder med en rejselyst, men oven i det også sidder med en kærlighed til et hold ude i verden. Hvad enten det er Premier League, La Liga, Serie A eller noget fjerde, så er der mange hjerter der befinder sig hjemme i de danske stuer, og bare banker for et bestemt fodboldhold. Og det er altså en drøm, som godt kan blive til virkelighed.

Desværre er det også bare en dyr fornøjelse at få lov at opleve sit yndlingshold live på deres hjemmestadion. Det kan derfor være en mulighed at låne 15000 kr, til at få sit livs oplevelse, og det vil være penge, som bliver brugt godt, og som giver en oplevelse, som aldrig vil blive glemt. Og for 15000 kr vil man alligevel også kunne komme langt, når det handler om en fodboldrejse. Her vil der både være til hotel, fly, fodboldbilletter og vigtigste af alt – øl på stadion i lange baner. 

Læg et solidt budget og få plads til et lån på 15000 kr
Læg et solidt budget og få plads til et lån på 15000 kr

Læg et solidt budget og få plads til et lån på 15000 kr

Det er desværre ikke kun drømmende, som man skal forholde sig til, når der er tale om at låne penge trods RKI. Det er et meget godt råd, hvis man ønsker at optage et lån, at man har styr på sit budget. Det vil sige, at man har styr på hvor meget man bruger, og hvor meget man tjener, så man har et overblik over, hvor mange penge man har til rådighed. Det er nemlig ikke gratis at låne penge, og derfor er det en god idé, at man ved at der er plads i budgettet, til at betale lånet tilbage allerede fra første måned.

Det er nemlig sådan, at man fra man modtager pengene, allerede skal begynde at betale dem tilbage. Det er selvfølgelig et meget lavere beløb end det man har lånt, men det skal altså stadig regnes med i budgettet, så man ikke lige pludselig får et chok, og står med et lån man nu ikke kan tilbagebetale, og som derfor bliver dyrere og dyrere. 

Derfor er et solidt og holdbart budget med overskud, en rigtig god grobund for en sund økonomi og for at skulle optage et lån, som man uden sikkerhed kan betale tilbage. 

Tre små ændringer i hverdagen, som kan gøre et lån på 15000 muligt

Har man problemer med at skabe luft i budgettet, er der nogle gode råd at hente. Det er nemlig sådan, at du med tre små ændringer, kan skabe meget mere luft i dine budgetter, og kan give selv mere råderum i økonomien.

Det første råd er at holde øje, med det der i supermarkederne hedder ‘Stop madspild’. Det er de kølediske, hvor supermarkedet sørger for at lægge det mad over, som ikke kan holde sig særlig meget længere, og som derfor sættes drastisk ned i pris. Ved at gøre dette kan man skaffe sig nogle meget billige måltider, som stadig er velsmagende, og måske endda med nogle nye og anderledes råvarer end man plejer at købe.

Råd nummer to er at købe tøj i genbrug. De seneste par år er genbrug blevet det helt store, og rigtig mange mennesker køber faktisk deres tøj i genbrug. Det er nemlig sådan, at du i genbrugsbutikker kan spare rigtig mange penge, på fede sko og fedt tøj. Derudover kan du i mange genbrugsbutikker også finde nye ting til hjemmet meget billigt, i stedet for at bruge mange penge på nyt interiør hjem til.

Det tredje og sidste råd hænger lidt sammen med råd nummer to, og går ud på, at du kan tjene penge på at sælge dit tøj. Det er en meget nem måde at få lidt ekstra penge om måneden, og det kan gøres på mange forskellige måder. Du kan blandt andet bruge de sociale medier, du kan bruge apps som Tradono, og du kan også gå på godt gammeldags loppemarked, og få en hyggelig dag ud af at stå og sælge ting, som for dig måske ikke bruges mere, men som for andre kan være helt vildt brugbare.