Lån 2000 kr trods RKI uden sikkerhed

Har du brug for 2000 kr til din husleje, mad eller blot til forbrug giver vi dig her på siden mulighed for at ansøge om et lån hos en af vores mange partnere. Hos dem kan du få udbetalt dit lån på få timer og få betalt dine regninger til tiden.

Er du bagud med din husleje eller har du brug for studiebøger til at blive dygtigere har du mulighed for at tage et lynhurtigt lån på et par tusinde kroner. På den måde vil du kunne få luft i økonomien og få udbetalt penge til din NemKonto eller konto efter eget valg. Der er ofte lavere renter på disse lån end på SMS lån da du kun låner pengene i 30 dage. Det vil sige, at næste gang du får udbetalt løn, SU eller førtidspension skal du betale dit lån tilbage.

2000 kr trods RKI

Mange tror at du ikke kan tage et lån hvis du er registreret i RKI. Det er faktisk ikke helt rigtigt, da du med en kautionist til rådighed har mulighed for at ansøge og få godkendt dit lån hos en bank som Tando Lån. De er specialiseret i lån med kautionister og er derfor et oplagt valg til dig som er registreret i RKI.

Vi vil dog stadig gøre opmærksom på, at det ikke er en god idé at optage et lån hvis du i forvejen er en dårlig betaler. Hvis du er kautionist og læser dette skal du også overveje en ekstra gang om det er dét værd at tilbyde din hjælp som kautionist til en dårlig betaler.

Rentefrit og gratis i 30 dage på et 2000 kr lån
Rentefrit og gratis i 30 dage på et 2000 kr lån

Rentefrit og gratis i 30 dage på et 2000 kr lån

Det er ikke muligt at optage et gratis lån. Sådan er det bare – men du har mulig for at optage lån som er billigere hvis du bare gør det helt rigtigt. Hos nogle partnere kan du får rentefrit i op til 30 dage, men pas på – der kan være skjulte gebyrer som alligevel kommer til at koste dig mange penge.

Det kan være gebyrer som oprettelses gebyrer, betalings gebyrer og administrationsomkostninger. Alle disse er ting som banken senere vil sætte på din regning når du skal betale dine månedlige rater. Vil du undgå disse, så spørg banken præcis hvilke omkostninger der vil være ved at optage et lån hos dem.

Lån 2000 kroner hurtigt nu

Står du akut og skal bruge 2000 kroner har du flere valg du kan træffe. De første, og mest rationelle, vil være at kontakte din egen bank. Her har du mulighed for at få en kassekredit til lavere rente – typisk 18% – eller et MasterCard med kredit.

Har du allerede opbrugt disse muligheder kan du vælge at tage et lån på 2000 kroner til at betale det du står og mangler. Det kan være at du skylder en ven penge, din husleje skal betales eller at du skal have mad til resten af måneden. Ligemeget hvad din årsag er, er der altid mulighed for at låne penge hos en af vores partnere.

Grib dit NemID og ansøg online hos en af de udvalgte partnere på denne side. Du vil få svar på din ansøgning indenfor få timer, og få udbetalt dine penge allerede samme dag. Hvis du er heldig, kan du have både godkendt din ansøgning og udbetalt pengene indenfor 1 time.

Lån 2000 kr som 18 årig

Hvis du er 18 år og allerede overvejer at tage et lån skal du virkelig tænke dig om. Det er ikke klogt som 18-årig at forgælde dig. Du skal til at finde dig et job hos McDonald, Netto eller ud og gå med aviser.

Der er faktisk utrolig mange penge at hente, hvis blot du gider rykke dig. Et fuldtidsjob i Netto betaler omkring 18.000 kroner om måneden hvilket er en hel del over det gennemsnitlige lønniveau for 18 årige. Hvis du vælger at tage aftenvagter og weekendvagter kan dette beløb hurtig stige, og du vil have råd til alt det du gerne vil.

Vælger du alligevel at låne penge som ung skal du kigge på følgende ting: ÅOP, totale tilbagebetalingsbeløb og gebyrer. Se om der er nogle ting der ikke giver mening for dig, og spørg dine forældre om det er en god idé.

Du kan også ringe til din bank, og høre om de har mulighed for at tilbyde dig pengene billigere. Bankerne vil rigtig gerne låne penge til unge mennesker, da du har mange år til at betale dem tilbage. Det ville være slemt hvis du var 60 år og lånte penge, da du derfor ville have en del færre år til at betale pengene tilbage.