Lån 6000 kr trods RKI uden sikkerhed

Du kan få meget for 6000 kroner; hvad end du drømmer om en ny cykel, lækker mobiltelefon eller uges ferie sydpå. 6000 betragtes dog som et forholdsvis lille lånebeløb, hvilket betyder, at du i mange tilfælde vil kunne få lånet billigt. Derudover vil langt de fleste online låneudbydere være istand til at udbetale kviklån på 6000 kroner inden for få timer af, du har sendt ansøgningen.

Du kan få meget for 6000 kroner 

Du kan få meget mere, end du går og tror med et lån på 6000 kroner. Drømmer du om rejse mod syden, vil du ofte kunne få hele to ugers for 6000 kroner, hvis du vælger en afbudsrejse. Derudover koster returfly til destinationer som Thailand og Vietnam i dag ikke meget mere 3000-4000 kroner, og en tur til helt andre dele af verden, er således også en mulighed, hvis du låner 6000 kroner.

Har du brug for en ny mobil eller computer, er 6000 kroner også mere end rigeligt til at få en lækker model. Det samme gælder, hvis cyklen, sofaen eller tv’et trænger til at blive udskiftet. Lån 6000 kroner og få altså råd til lige præcis det, du går og drømmer om. 

Lån 6000 kroner og få udbetaling med det samme 

Lån 6000 kroner og få pengene på din konto allerede efter et par timer. Med små kviklån går både ansøgningsprocessen og udbetalingen altid hurtigt. Som regel skal du ikke gøre andet end at udfylde en række nemme informationer om dig selv og muligvis din økonomi. Herefter skal du blot indtaste dit NemID og sende ansøgningen afsted.

Låneudbyderen vil som regel lave et automatisk kredittjek gennem dit NemID, hvor de blandt andet sikrer sig, at du ikke er registreret i RKI. Fordi tjekket klares automatisk, vil det i mange tilfælde ikke tager mere end et par timer, før du godkendes. Herefter vil pengene være på din konto to eller tre timer senere. Præcis hvor længe det tager varierer dog fra låneudbyder til låneudbyder.

Nogle er i stand til at klare udbetalingen med det samme, selvom det er sent på dagen eller weekend, mens du i andre tilfælde vil være nødt til at vente til næste bankdag. 

Få krav hvis du kun skal låne 6000 kroner
Få krav hvis du kun skal låne 6000 kroner

Få krav hvis du kun skal låne 6000 kroner

Der stilles forholdsvis få krav til dig som ansøger, når du ansøger om et kviklån – særligt når det ikke drejer sig om en mere end et lån 6000 kroner. Som udgangspunkt skal du dog altid være over 18 år gammel for at tage et lån.

Nogle låneudbyder sætter endda aldersgrænsen en smule højere end dette. Derudover kræves det som regel, at du har et NemID, så der kan foretages et kredittjek. Desuden skal du næsten altid have dansk adresse og telefonnummer for at kunne tages i betragtning til lånet.

Derudover er det også et krav, at du har en nogenlunde stabil økonomi. Det er dog meget forskellige, hvad låneudbydere betragter som “stabil økonomi”. I mange tilfælde vil det være nok, at du ikke er registreret i RKI som dårlig betaler eller modtager kontanthjælp. Andre vil dog sikre sig, at du har en fast indkomst. Men generelt er kravene forholdsvis få, når du kun skal låne 6000 kroner.

Lån 6000 kroner trods RKI

Lån 6000 kroner selvom du er registreret i RKI. Nogle låneudbydere er nemlig villige til at lade dig optage lån, selvom du er registreret som “dårlig betaler”. Det kræver dog en del research at finde disse typer lån, og ofte er de meget dyrere en regulære lån. Desuden vil låneudbyeren i mange tilfælde kræve, at du kan stille en eller anden form for sikkerhed for at tage lånet.

Ønsker du at låne selvom du er RKI-registreret, kan løsningen også være at finde en bank eller online låneudbydere, som lader dig benytte en kautionist til at tage lånet. En kautionist er en person, der hæfter for lånet, hvis du ikke er i stand til at betale det selv. Det betyder, at kautionisten skal have en stabil økonomi og naturligvis ikke selv er registreret i RKI. 

Det er dog sjældent klogt at tage et lån, når du er registreret i RKI. Også selvom det kun er et lån på 6000 kroner. I stedet bør du få betalt dine nuværende kreditorer af, og gøre hvad du kan for igen at få en stabil økonomisk situation. Det kan for eksempel være en god idé at tage et fuldtidsjob, hvis du ikke allerede har et.

Derudover skal kautionisten være klar over, at han eller hun hæfter for et lån, der som regel er dyrt at betale af, hvis ansøgeren ikke selv er i stand til det og hvor ham eller hende, der tager lånet, i forvejen har problemer med at betale kreditorer af. Der er derfor mange overvejelser, der bør følge med at tage et lån trods RKI-registrering. Både for ansøgeren og en eventuel kautionist. 

Lån 6000 kroner billigt

Fordi 6000 kroner er et så lavt et lånebeløb, er det muligt at låne forholdsvis billigt. Særligt hvis du er istand til at betale lånet af over en forholdsvis kort periode, vil det være muligt at få et lån med lave omkostninger. Jo længere løbetiden for et lån er, desto dyrere bliver det. De fleste låneudbydere lader dig selv vælge løbetiden indenfor et vist interval. Derfor er det altid en god idé at lægge et budget, for at få overblik over, hvor meget det er muligt at afdrage månedligt, og dermed hvor lang tilbagebetalingsperioden for lånet må være. 

Når du skal finde det billigste lån, er det vigtigt, at kigge på det tal, der hedder ÅOP. Det indikerer nemlig lånets årlige omkostninger i procent. Derfor tager ÅOP højde for alle de gebyrer og udgifter, der indgår i lånet. Selvom et lån har en lav rente, kan det nemlig godt have en række skjulte gebyrer, der gør lånet dyrere end forventet. Af samme grund er det vigtigt, at du ikke kun kigger på renten, når du sammenligner lån, men i stedet altid undersøger de forskellige låns ÅOP. ÅOP er obligatorisk for låneudbyderne at opgive, og derfor vil du altid være istand til at finde dette tal i lånevilkårene.