Lån 9000 kr trods RKI uden sikkerhed

Vi er mange der går rundt med et ønske om at have lidt flere penge, end det vi har. Mange har jobs eller studerer. Og mange studerende har tilmed et studiejob ved siden af deres fuldtidsstudie, for at kunne få budgetterne til at køre rundt og for at kunne overleve. Dette gælder især i storbyerne i Danmark, som København, Århus og Odense.

Det skyldes blandt andet, at huslejen ofte er meget høj, og at den SU som staten giver de unge, derfor ikke er nok til at kunne betale både regninger, mad, tøj, husleje og alt andet, som skal til for at hjulene kan køre rundt. Også mange nye familier med småbørn, finder ud af at det altså er en udgift af få børn, og er derfor også ofte i pengemangel i slutningen af måneden. 

Lån 9000 kr til det du står og mangler 

Kan du genkende dig selv i det ovenstående, så er der altså nogle muligheder som du kan benytte dig af. Det er nemlig sådan, at man altid har mulighed for at optage et lån trods RKI. Et lån på 9000 kr, ville for mange være et rigtig skønt beløb. Her låner du altså ikke et voldsomt beløb, som du slet ikke kan se dig ude af igen. Et lån på 9000 kr vil være fantastisk for mange og ville kunne gøre nogle ting mulige, som man ellers kun ville kunne drømme om.

Her kunne man for eksempel som nybagt forælder, gå og drømme om en helt bestemt barnevogn, som man bare ikke kan få tanker fra. Som studerende kunne man stå og mangle penge til semesterets nye bøger, som ofte kan komme langt over 2000 kr. Også en ny computer eller mobiltelefon er for rigtig mange en stor udgift, som man ikke bare lige kan lægge penge til side til. Derfor kan 9000 kr altså gøre en stor forskel i mange budgetter, og være med til at gøre nogle ønsker og behov mulige, som før bare var drømme. 

Vær opmærksom på dette når du låner penge 

Det er selvfølgelig vigtigt at vide noget om det med at låne penge, før man begynder at begive sig ud i det. Det er en stor og forvirrende verden, og oftest også en helt ny verden for rigtig mange. Derfor er det vigtigt, at man undersøger sine muligheder, og at man undersøger alt der følger med, når man gerne vil tage et lån.

Det er eksempelvis ikke altid billigst at finde sig et lån med lave renter, selvom det i den gængse tale er sådan man definerer et billigt lån. Det er nemlig ikke kun renter der koster noget ved det lån, som du gerne vil optage. Det er nemlig også gebyrer på sådan nogle lån, og hvis disse gebyrer er høje, så kan et lav-rente-lån sagtens ende med at blive dyrere end et lav rente lån. Derudover er det også vigtigt at huske på, at et lån ikke er gratis. Det betyder altså, at du vil skulle betale dit lån tilbage, fra den dag du modtager pengene.

Derfor er vigtigt, at du har styr på dit budget, så du har penge til at betale disse renter på lånet tilbage fra første måned. Her anbefales det blandt andet, at du sørger for at have et overblik over din økonomi, og gør klar for dig selv hvor vil kunne finde luft i budgettet eller spare på andre ting, for at renterne kan få plads i budgettet, og kan blive betalt. På den måde kan det være en stor fordel at have reduceret sine udgifter i forvejen, sådan at lånet ikke bliver en byrde, men altså kan bruges til det som det var tiltænkt.

Lån 9000 kr hurtigt og billigt ved at undersøge markedet 
Lån 9000 kr hurtigt og billigt ved at undersøge markedet 

Lån 9000 kr hurtigt og billigt ved at undersøge markedet 

En meget vigtigt del af det at låne penge er noget, som fleste ikke er klar over. Det er nemlig sådan, at lånemarkedet er enormt, og at der findes utrolig mange typer lån og låneudbydere, som alle forsøger at få kunder til sig. Derfor er det utroligt vigtigt at starte med at undersøge markedet, og finde ud af hvilke lån der er mest favorable for dig.

Der er så mange tilbud om lån, at man næsten ville kunne svømme i dem ,og derfor kan det være svært selv at danne det her overblik. Et godt råd her ville være, at benytte det der kaldes en låne beregner.

Det er en feature, som er tilgængelig på mange låne hjemmesider, som simpelthen gør det muligt for dig at indtaste nogle få oplysninger omkring dit ønskede lån, og låneberegneren vil herefter beregne for dig og vise dig de muligheder som lige præcis du har, ud fra de informationer, som du har indtastet. Men det gør dig altså stadig ikke til ekspert på området, og derfor er det en rigtig god idé at søge rådgivning ved din bank.

Her kan det enten være muligt, at banken selv vil kunne give dig lånet, men det kan også bare være, at banken kan rådgive dig og forklare dig nogle af de økonomi termer, som kan være utroligt svære at forstå, hvad egentlig har af betydning for dig og mig. 

Kan man være 18 år og låne 9000 kr? 

Hvis du går med en stor drøm at låne de her 9000 kr, til et eller andet helt bestemt, som du bare ikke kan få ud af hovedet igen, så er det stadig vigtigt, at du tænker dig om, og at du som før nævnt har søgt alt den rådgivning, som du har mulighed for at få på området.

Er du 18 år gammel, er du i din fulde ret til at låne penge, men det er altså ikke altid den bedste mulighed. Det kan være utrolig farligt at gældsætte sig som ung, især hvis man ikke har så godt styr på sin økonomi, og ikke har en fast indkomst. Som hovedregel vil det altid være det bedste råd, at søge sig et job hvis ikke man har det i forvejen.

Det vil tage mere tid end at låne penge, men det vil være fuldstændig risikofrit og absolut den bedste løsning, hvis du er 18 år gammel. Men er du i den situation, at du er ung, og altså virkelig har brug for disse 9000 kr og et lån, jamen så er det en god idé at gå ned i din bank.

Det er nemlig sådan, at banker ofte gerne vil låne mindre beløb til unge, da unge mennesker statistisk set har en større mulighed for at få betalt pengene tilbage, fordi de har længere tid til at gøre det.