Lån 20000 kr trods RKI med udbetaling i dag

20000 kr. er mange penge, og derfor er det også et godt beløb at låne, hvis du har en større udgift, som du står og skal betale. Men hvad er det, at du skal være opmærksom på, når du skal låne så mange penge? Det kan du lære meget mere om i det følgende.[adservice-comparison-feed feed=kviklaan-1337]

Hvem kan låne?

Inden du vælger at låne 20000 kr., er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvem der rent faktisk kan låne de penge. Det er nemlig ikke alle danskere, der frit kan låne så mange penge – eller låne i det hele taget. Alle låneudbydere sætter en eller anden form for krav til deres lånere. Nogle sætter flere end andre.

Ofte skal du have en bestemt alder for at kunne låne, og her lyder grænsen som regel på 18 år eller ældre. Det er ikke mange udbydere, der lader folk låne, hvis de er under 18 år. Nogle har endda en grænse, der er højere. 

Grunden til at de vælger at sætte en aldersgrænse er, at det er en sikkerhed for dem selv. Der er nemlig generelt flere 18-årige eller ældre, der har styr på deres økonomi, end dem der er yngre. Derfor er der også større sandsynlighed for, at en på 18 år eller ældre betaler sit lån tilbage inden for den aftale tid.

Foruden at det er en sikkerhed for udbyderen, er det også en sikkerhed for dig. Udbyderne forhindrer dig nemlig i at komme til at sidde i gæld allerede i en tidlig alder. I stedet for at forsøge at trodse denne aldersgrænse bør du i stedet sætte pris på den og vente, indtil du er gammel nok.

Andre krav lyder som regel på, at du skal have et dansk cpr-nummer og have bopæl i Danmark. Dette er også for at sikre sig, eller i hvert fald mindske risikoen for, at du ikke ender med at stikke af med pengene.

Lån 20000 kr. trods RKI eller ej?
Lån 20000 kr. trods RKI eller ej?

Lån 20000 kr. trods RKI eller ej?

Noget andet som mange udbydere har nogle strikse krav med, er RKI. RKI er det register, hvor du bliver registreret, hvis du ikke betaler dit lån tilbage inden for den aftale tid. Kort sagt, er det altså et register for dårlige lånere.

Er du registreret her, er det kun meget få udbydere, der vil lade dig låne penge. De fleste udbydere nægter at lade dig låne hos dem, hvis du har gæld andre steder i form af at være registreret i RKI. Derfor er det en god ide at undgå at blive registreret her, hvis du har planer om at låne i nærmeste fremtid. 

Hvis du er registreret, er det heldigvis mulig at komme af listen igen. Det gør du ved at betale de penge tilbage de steder, hvor du skylder dem. Efter dette er gjort, vil du med tiden ryge af listen igen og får muligheden for at låne. Men lad det være dig en lærestreg, hvis du først er endt der en gang. 

Der er flere grunde til, at udbyderne ikke vil lade dig låne fra dem, hvis du står i RKI. Det er nemlig en stor risiko for dem at løbe, hvis de vælger at låne ud til folk trods RKI. Hvis de låner ud til nogle, der allerede er registreret, og hermed ikke har betalt deres forrige lån, er der en god chance for, at de heller ikke betaler dette lån. Udbyderne undgår derfor at låne til folk, der står i RKI for deres egen sikkerheds skyld.

Lån 20000 kr. og brug dem på hvad du vil

Lån 20000 kr. hos en af vores partnere, og så kan du bruge dem på lige det, som du har lyst til. Der er nemlig ingen, der spørger dig til, hvad du skal bruge pengene på. Du kan derfor bruge pengene på alt fra ferie til en ny garderobe – 20000 kr. er dog måske lidt meget at bruge udelukkende på tøj.

20000 kr. rækker for de fleste langt, og der er derfor et hav af forskellige ting, som du kan bruge pengene på. Inden du vælger at låne, ved du nok allerede, hvad du skal bruge pengene på, men det kan være, at du ikke er helt sikker på, at 20000 kr. er det rigtige beløb for dig. 20000 kr. rækker for det første til sådan noget som ferie – også en stor en af slagsen.

De kan også bruges til et bryllup. Det er dyrt at holde bryllup, og derfor kan der blive brug for lidt ekstra penge. Det kan også være, at du er i gang med at renovere køkkenet. Her vil 20000 kr. også kunne gavne. Ofte låner man kun 20000 kr., hvis det er lidt større projekter, der kræver lidt økonomisk støtte.

Løbetiden er vigtig

Når du skal låne, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige løbetid. Det er nemlig den mængde tid, du har til at betale dit lån tilbage i. Når du er helt oppe i de 20000 kr., er der ofte flere forskellige muligheder, når det kommer til løbetiden.

Nogle steder vil du kunne vælge helt op til et år eller måske to. Andre steder tillader kun et år eller mindre. Det er dog meget forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder. Det bedste du kan gøre, er derfor at kigge på de mange partnere, vi har og finde den, der tilbyder den løbetid, som passe dig bedst.

Selvom det kan være fristende at vælge den længste løbetid, der er, er det ikke altid det bedste at gøre. Når du vælger den lange løbetid, skal du rigtig nok betale mindre i måneden, men til gengæld bliver det samlede tilbagebetalingsbeløb dyrt. Vælger du derimod den korte løbetid, vil du skulle betale meget i måneden, men i sidste ende er det betydeligt billigere.

Hvad du skal vælge, afhænger af din økonomi, og hvad du føler, at den kan bære. Vigtigt er det bare, at du vælger en løbetid, hvor du er sikker på, at du kan nå at betale tilbage inden for. Hellere betale lidt mere i sidste ende, end ikke at overholde din aftale med udbyderen.